BAYRAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

BAYRAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

BAYRAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI
Görele
G.Tarihi: 25.04.2020 05:24
1945 Okunma
0
BAYRAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Görele Belediyesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bayrak seferberliği başlattı.

Görele Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bayramı evlerinde kutlayacak olan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için ev ev dolaşarak bayrak dağıtımı yaptı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, koronavirüs salgını nedeniyle ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na buruk gireceklerini belirterek, bu burukluğu belediye olarak sevince dönüştürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Çocuklarımız ve vatandaşlarımızla 23 Nisan Perşembe günü Saat: 21.00’de evlerimizin balkonunda buluşup, bayraklarımızı dalgalandırıp istiklal marşımızı hep beraber okuyacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan çocuklarımız ve vatandaşlarımızla beraber 23 Nisan Perşembe akşamı Saat: 21.00’de istiklal marşımızı şanlı bayrağımızı dalgalandırarak okuyacağız. Çocuklarımız bayramlarını buruk geçirmemeleri için belediye ekiplerimizle beraber ev ev dolaşarak bayrak dağıtımında bulunduk. Gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri