BULANCAK VE GÖRELESPOR'DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

BULANCAK VE GÖRELESPOR'DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

BULANCAK VE GÖRELESPOR'DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Görele
G.Tarihi: 15.10.2017 00:31
1951 Okunma
0
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele veren temsilcilerimiz Görelespor ve Bulancakspor, 3’ncü haftada da galibiyetle tanışamadılar..!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’ncü Grupta yer alan ilimiz temsilcileri Bulancakspor ve Görelespor, yeni sezonda üçüncü hafta geride kalırken,henüz galibiyetle tanışamadılar. Ligin üçüncü haftasında evinde Ordu temsilcisi Ünyespor’u ağırlayan Bulancakspor, rakibiyle 1-1 berabere kalırken; Görelespor’da Amasya deplasmanında 5-1 gibi ağır bir yenilgi aldı.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve ilk hafta Turhal’dan 2-0’lık yenilgiyle dönen Görelespor, ikinci hafta evinde Fatsa Belediyespor ile 2-2 berabere kalmıştı. Üçüncü haftada Amasya deplasmanına çıkan ve geçen sezonun güçlü takımı Yeni Amasyaspor’a 5-1’lik skorla mağlup olan Yeşil-Beyazlı temsilcimizin 3 maçta sadece 1 puanı bulunuyor.

Sezona kendi sahasındaki 0-0’lık Sinop beraberliğiyle giren ve ikinci haftada Ordu’dan da 2-2’lik beraberlikle dönen Bulancakspor, üçüncü haftada yine kendi evinde oynadığı maçta Ünyespor karşısında galip gelemedi ve sahadan bu kez 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Beraberliğe adeta abone olan ve ilk 3 maçını birer puanla kapatan Kırmızı Şimşekler, 4’ncü hafta yine evinde Görelespor galibi Yeni Amasya ile oynayacaklar. Sezona kötü başlayan Görelespor’da 4’ncü hafta deplasmanda Eti Lisesi Gençlikspor ile mücadele verecek. Mahmut BORA- TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri