​Bulancakspor Ve Görelespor Sezonu Açtı!

​Bulancakspor Ve Görelespor Sezonu Açtı!

​Bulancakspor Ve Görelespor Sezonu Açtı!
Görele
G.Tarihi: 12.08.2019 04:05
1288 Okunma
0
Bulancakspor Ve Görelespor Sezonu Açtı!

Yeni sezonda yine Bölgesel Amatör Ligde yer alacak olan her iki temsilcimiz, Eylül’de başlayacak lig için çalışmalara başladı…

2019-2020  futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadelelerini sürdürecek olan temsilcilerimiz Görelespor ve Bulancakspor, Ağustos ayı başından itibaren çalışmalara başladılar.
BAL Ligi 3. Grupta mücadele verecek olan Görele ve Bulancakspor’u, zorlu bir maraton bekliyor. Her iki temsilcimiz de teknik kadrosunu belirlerken, oyuncu transferine devam ediyor. Geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayan Görelespor ile kendisine orta sıralarda yer bulan Bulancak’ın, 2019-2020 sezonunda şampiyonluk için çaba sarfedecekleri ifade edilirken; kuracakları kadronun nasıl olacağı merakla bekleniyor.
By sezon Ziraat Türkiye Kupası’na da katılacak olan Görelespor’da Teknik Direktör olarak Musa Kuş ve Bulancakspor’da da Volkan Cindemir görev yapacak. Her iki temsilcimiz de ilk etap çalışmalarını kendi ilçelerinde yapacak. Temsilcilerimize yeni sezon için şimdiden başarılar diliyoruz. Mahmut BORA



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri