ÇANAKÇI DEVLET DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI

ÇANAKÇI DEVLET DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI

ÇANAKÇI DEVLET DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Görele
G.Tarihi: 26.08.2017 14:43
1486 Okunma
0
ÇANAKÇI DEVLET DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, “Devlet Destekleri İlçelere Taşınıyor” toplantısı Çanakçı ilçesinde yapıldı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın’ın katıldığı toplantıda TKDK, KOSGEB, İŞKUR, DOKA, SGK İl kurum temsilcileri ve uzmanlar katıldı
Çanakçı Şehit Teğmen Furkan Yayla meydanında 18 Ağustos 2017 Cuma günü saat 09:30 ile 12:00 arasında oluşturulan danışma masaları vasıtasıyla ilçede faaliyet gösteren işletmeler ve yatırımcı adaylarına bilgiler verildi.
Toplantı öncesi Çanakçı Kaymakamı Yusuf Gemici’yi makamında ziyaret eden heyet, Giresun Ticaret ve Sanayi odası çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım’ında katıldığı toplantıda Bilgilendirme toplantısı öncesi Çanakçı bölgesi esnafları ile bire bir sohbet eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; “Üyelerimiz başta olmak üzere bölge esnafının talepleri doğrultusunda devletimizin hibe desteklerini içeren başlıklarla ilgili bilgilendirmeler yapmak ve yeni yatırımlara olanak sağlamak açısından bu toplantıyı tertipledik. Sizlerin talepleri bizler için önemlidir. ”dedi.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri