ÇAVUŞLU BELEDİYESİ YAZ FUTBOL TURNUVASI 2019” SONA ERDİ…

ÇAVUŞLU BELEDİYESİ YAZ FUTBOL TURNUVASI 2019” SONA ERDİ…

ÇAVUŞLU BELEDİYESİ YAZ FUTBOL TURNUVASI 2019” SONA ERDİ…
Görele
G.Tarihi: 08.07.2019 01:36
1082 Okunma
0
“ÇAVUŞLU BELEDİYESİ YAZ FUTBOL TURNUVASI 2019” SONA ERDİ…

Çavuşlu Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Çavuşlu Belediyesi Yaz Futbol Turnuvası 2019” bugün (07/07/2019) oynanan final maçıyla sona erdi.

Toplam 8 takımın yer aldığı turnuvada finale kalan Kekiktepe ve Karazıpkalılar karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen karşılaşmayı 5-3’lük skorla Karazıpkalılar kazanarak, turnuvanın şampiyonu oldu.

Çavuşlu Belediye Başkanımız Sn. Fatih Duzcu, turnuvada şampiyon ve ikinci olan takım oyuncularını tek, tek tebrik ederek, madalyalarını ve ikincilik kupasını Kekiktepe kaptanına ve oyuncularına verdi. Turnuva da şampiyon olan Karazıpkalılar’a şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Görele Kaymakamı Sn. Erdoğan Turan Ermiş takım oyuncu ve kaptanına verdi.

Belediye Başkanımız Sn. Fatih Duzcu, belediyemizce geleneksel hale getirmek istediğimiz ve 1.si düzenlenen Çavuşlu Belediyesi Yaz Futbol Turnuvamızda bu yıldan sonra belde futboluna büyük emek vermiş kişilerin isimlerinin verilerek ölümsüzleştirileceğini söyledi.

Belediye Başkanımız Duzcu, “Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirmek istediğimiz “Yaz Futbol Turnuvası” ile birlikte Çavuşlu’nun değerlerini hatırlatmaya, gönüllerde tekrar yaşatmaya çalışıcağız. Turnuvamızın bu sene amacına ulaştığını düşünüyorum. Turnuvamızda emeği geçen tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, katılım sağlayan tüm takım oyuncularına yeniden teşekkür ediyorum ” dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri