ÇAVUŞLU'DA KAZA UCUZ ATLATILDI

ÇAVUŞLU'DA TRAFİK KAZASI

ÇAVUŞLU'DA KAZA UCUZ ATLATILDI
Görele
G.Tarihi: 23.04.2018 10:57
3482 Okunma
0

ÇAVUŞLU'DA KAZA UCUZ ATLATILDI
Giresun’un Görele İlçesi Çavuşlu Beldesinde meydana gelen kazada araçta bulunan şoför kazadan burnu dahi kanamadan kurtuldu.
Kaza bugün, Çavuşlu Yeniköy Mahallesi Tonyalı mevkiinde saat 14:00 sularında meydana geldi. Görele istikametinden Çavuşlu istikametine devam eden Emekli Maliyeci İbrahim Ergin yönetimindeki 28 RC 011 plakalı binek araç, Yeniköy Mahallesi Tonyalı mevkiine geldiği sırada şoförün bir anlık uyuklamasının sonucunda araç kontrolden çıkarak, önce yol kenarında bulunan çöp konteynerine ardından ise alt geçit duvarına çarparak yağmur suyu kanalı çukuruna saplandı.
Kaza anında çarpışmanın şiddeti ile İbrahim Ergin, Emniyet Kemerinin takılı olması olası bir faciayı önledi. Kazazede şoför kazanın ardından olayı görenlerin yardımı ile araçtan burnu dahi kanamadan çıktı.Kazaya tanık olan vatandaşların her ihtimale karşın olay yerine çağırdığı 112 Acil servis ekiplerince ayakta kontrol edilen İbrahim Ergin, kendi isteği ile hastaneye gitmek istemedi.
 Kazayı bir anlık uyuklamanın sonucu meydana geldiğini belirten şoför İbrahim Ergin’in durumu iyi.Eynesil Haber olarak İbrahim Ergin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…
Haber : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber...
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri