ÇAVUŞLU'DA KORKUNÇ OLAY; İŞÇİNİN KOLU KOPTU!

ÇAVUŞLU'DA KORKUNÇ OLAY; İŞÇİNİN KOLU KOPTU!

ÇAVUŞLU'DA KORKUNÇ OLAY; İŞÇİNİN KOLU KOPTU!
Görele
G.Tarihi: 13.02.2018 09:02
2075 Okunma
0
Giresun'un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesinde faaliyet gösteren Giresun Katı-Sıvı Atık Bertaraf ve Çöp Depolama Tesislerinde meydana gelen korkunç olayda bir kişi ağır yaralandı.
 
Alınan bilgilere göre bugün 16:15 sularında Giresun Katı-Sıvı Atık Bertaraf ve Çöp Depolama Tesislerinde çalışan işçilerden K.G. (31) bir anlık dalgınlık sonucu kolunu, Çöp ayrıştırma bandı ray sistemine kaptırması sonucu ağır olarak yaralanmıştır. Olay esnasında diğer çalışma arkadaşları tarafından sistemi durdurarak müdahale edilen yaralıya sıkıştığı yerden çıkarılamamıştır.
 
Olay yerine çağrılan Görele Belediye İtfaiyesi uzun uğraş sonrası ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarılan K.G. olay yerine gelen ambulans ile ilk önce Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kolunu kaybetme riski olan ağır yaralı hasta Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.
 
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen K.G.'nin kolu kurtarılamadı. Hastanın hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Tedavisi devam eden K.G.'nin olaya tanık olanlardan alınan bilgiler doğrultusunda bu konuda eğitimsiz olduğu ve yeterli çalışma bilgisi olmadığı belirtildi.
 
Yaşanan bu korkunç olay ile ilgili savcılık emri ile kolluk güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.
 
Haber : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber...
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri