​CHP İLÇE BAŞKANI VEDA ETTİ

​CHP İLÇE BAŞKANI VEDA ETTİ

​CHP İLÇE BAŞKANI VEDA ETTİ
Görele
G.Tarihi: 25.11.2017 11:16
2398 Okunma
0
GÖRELE CHP İLÇE BAŞKANI OSMAN YILMAZASLAN VEDA ETTİ
Görele’de 5 Aralık Salı günü yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklayan CHP İlçe Başkanı Osman Yılmazarslan yönetim kurulu üyelerine yemek vererek veda etti.
Eynesil Altın Bahçe’de verilen yemekte konuşan Yılamazarslan,”İyisi ile kötüsü ile sizler ile birlikte iki yılı bitirdik. Bugüne kadar canla başla çalıştık. Birileri çalışmadı falan dese de bu önemli değil. Sizlerle birlikte acı, tatlı iki yılımız geçti. Bazen tartıştık tartışmanın dozunu kaçırdık. Kalbini kırdığım var ise özür diliyorum, hakkını helal etsin. Partililiğimiz devam edecek. Ölüne kadar bir partinin yönetiminde olmanın haricinde, bizim partimizin üyesi olmak onurdur, gururdur, bunu ölene kadar üstümüze taşıyacağım. Ben olsam da olmazsam da partinin etkinliklerine mutlaka katılın. Çelenk törenlerine bayram törenlerine hepiniz gidin. Yeni oluşacak yönetimde olacak olan arkadaşlar vardır. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benim var ise helal ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim. Kimin ne söylediği önemli değil, ben bundan sonrada Görele’de anlım ak, başım dik gezmeye devam edeceğim. Hepinize afiyet olsun. Teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri