​DEPREMZEDELER İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

​DEPREMZEDELER İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

​DEPREMZEDELER İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR
Görele
1800 Okunma
0
DEPREMZEDELER İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

GÖRELE-Belediye ve Kaymakamlığın katkılarıyla Omurilik Felçliler Derneği tarafından Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanılan bebek bezleri yola çıktı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifalar diledi.

Belediye ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları tarafından Elazığ ve Malatya’daki depremzede vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemizde depremzedelerimiz için düzenlediğimiz yardım kampanyalarımız devam ediyor. Belediyemizce düzenlenen kampanyayla toplanılan giysi, battaniye, kışlık kıyafet, çadır ve erzak yardımlarımız afet bölgemize ulaştırıldı. Şimdi ise yine depremzedelerimiz için toplanılan bebek bezleri de afet bölgemize ulaştırılacaktır. Ben düzenlenen bu kampanyalara yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımızı kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri