DKBB TOPLANTISI ÇAVUŞLU'DA YAPILDI

DKBB TOPLANTISI ÇAVUŞLU'DA YAPILDI

DKBB TOPLANTISI ÇAVUŞLU'DA YAPILDI
Görele
G.Tarihi: 29.12.2017 02:46
2227 Okunma
0
DKBB TOPLANTISI ÇAVUŞLU'DA YAPILDI
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in ev sahipliğinde Görele ilçesi Çavuşlu Beldesindeki Gayasis Resort Otel’de yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak, birlik üye belediye başkanları katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti. Samimi bir ortamda gecen toplantıda birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Başkan Gümrükçüoğlu’na Görele’nin kültürü olan kemençe hediye ederek, “Biz bu ev sahipliğinden dolayı onur ve gurur duyduk. Bizleri şereflendirdiniz. Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği güzel işlere imza atıyor. Ben buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber : Kamil YILMAZ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri