​GENÇLER DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI.

​GENÇLER DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI.

​GENÇLER DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI.
Görele
G.Tarihi: 28.06.2019 21:32
1163 Okunma
0
GENÇLER DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI.

Görele’de 1916-1918 Rus işgali döneminde işgale karşı duruşu ve verdiği mücadele ile "Kahraman" unvanı verilen kemençenin öncüsü Halil Kodalak'ın (Karaman) hayatı ve destansı mücadelesinin konu alındığı tiyatro oyunu sergilendi.

Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde oynanan ve Televizyon program yapımcısı Uğur Bilgi’nin yazdığı ve yönettiği, tiyatro gösterisi izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Tiyatro gösterimine katılan Belediye Başkan Vekilimiz Hediye Dülger, Televizyon program yapımcısı Uğur Bilgi’ye plaket takdim etti.

Belediye olarak kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirten Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, “Değerli Büyüğüm Uğur Bilgi'nin emekleriyle, kendileri birer fidan fakat yürekleri vatan sevgisinin köklerinin saldığı birer çınar gibi sahnede dimdik duran gençlerimizin; Halil Kodalak’ın (Karaman) hayatını konu alan tiyatro oyununu izledik. Bu milletin gerektiğinde mavzer omuzunda kadın, erkek, yaşlı, genç demeden cepheye koşmayı, yeri geldiğinde omuz omuza horan oynayıp sevinçleri paylaşmayı geçmişten bugüne aynı heyecanla başardığını bir kez daha hissettik. Gençlerimizi alınlarından öpüyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Televizyon program yapımcısı Uğur Bilgi, bu imkanı kendilerine sağlayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür etti.

Tiyatro oyununu Görele Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’in yanı sıra sanatseverler izledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri