Giresun Valisi Sarıfakıoğulları Görele'yi Ziyaret Etti

Giresun Valisi Sarıfakıoğulları Görele'yi Ziyaret Etti

Giresun Valisi Sarıfakıoğulları Görele'yi Ziyaret Etti
Görele
G.Tarihi: 09.01.2020 09:18
1319 Okunma
0
Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada;

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 26 Aralık Perşembe günü Görele ilçemizde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Görele Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Sarıfakıoğulları beton ve asfalt yol yapımına ağırlık verildiğini belirterek, vatandaşlardan gelen destek için muhtara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Sarıfakıoğulları,”İlçedeki yol yapım çalışmaları devam edecektir.  5 kilometresini yaptığımız Sisidağı yolunu önümüzdeki sene tamamlayacağız. Bu konuda bize kaynak desteği olan milletvekillerimize teşekkür ederim. Geçen hafta arkadaşlarımızın taleplerini aldık. Bu talepleri de değerlendireceğiz. Vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını en iyi sizler biliyorsunuz. Bunları kamuya idareye aktaran siz değerli muhtarlarımızsınız. Size her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Sıkıntıda olan derdi olan vatandaşlarımızı bize bildirirseniz bizlerde onların her zaman yanında olacağız” dedi.

Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlar toplantısının ardından Görele Karadeniz Omurilik Felçliler Derneği Ziyareti ve Görele Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Ziyareti ederek taleplerini dinledi.

Görele ziyareti sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşlarla sohbet etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri