GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENER'DEN ’15 TEMMUZ’ MESAJI

GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENER'DEN ’15 TEMMUZ’ MESAJI

GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENER'DEN ’15 TEMMUZ’ MESAJI
Görele
G.Tarihi: 21.07.2019 14:28
1138 Okunma
0
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, yayımladığı mesajında, 15 Temmuz’da bu coğrafyanın insanlarının 7’den 70’e birlik ve beraberlik içerisinde ihanet gecesini bertaraf ettiklerini söyledi.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceklerini, içerideki ve dışarıdaki düşmanlara fırsat vermeyeceklerini ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti.

"Çok şükür milletimizin feraseti, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın ve şehitlerimizin kanı ile bu hain darbe girişiminin önüne geçtik. Topyekûn gösterdiğimiz milli irade gücüyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde işgal girişimini bir gecede bertaraf ettik. Bu coğrafyanın insanları 7'den 70'e birlik ve beraberlik içerisinde olarak ülkemizi geleceğe taşımak için kanlarıyla iradelerini ortaya koydu. Küresel güçlerin ülkemiz üzerindeki hesapları hiç bitmedi bundan sonra da bitmeyecek. Bizler geçmişte olduğu gibi aynı ruhla mücadele ederek içerideki ve dışarıdaki düşmanlara fırsat vermeyeceğiz. Ben demokrasi şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum” KAMİL YILMAZ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri