GÖRELE BELEDİYESİ AŞEVİ RAMAZAN AYI’NDA VATANDAŞLARIN YANINDA..

GÖRELE BELEDİYESİ AŞEVİ RAMAZAN AYI’NDA DA VATANDAŞLARIN YANINDA..

GÖRELE BELEDİYESİ AŞEVİ RAMAZAN AYI’NDA VATANDAŞLARIN YANINDA..
Görele
G.Tarihi: 12.05.2019 17:09
1782 Okunma
0


Görele Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda hizmete açılan aşevi, Ramazan ayında vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ediyor.

Bu vesileyle vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde iftarını açarken, okunan kuranı kerim tilaveti ile de ramazan ayının manevi duygusunu içlerinde yaşıyor.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener eşi Fatmagül Erener ile birlikte ramazan ayının ikinci gününde aşevimize gelen vatandaşlarla açtı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayının manevi duygusunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam ettiklerini söyledi.

Vatandaşlarımızın güzel bir ortamda, uygun bir şekilde aşevinden istifade edebilmesi için tüm olanakların sağlandığını belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, "Birçok rutin yaptığımız toplantı ve etkinliklerin yanı sıra Ramazan Ayında da vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bereket ve bolluğun yaşandığı Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.Görele Belediyesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri