​GÖRELE BELEDİYESİ BAYANLAR HENTBOL TAKIMIMIZIN YENİ YÖNETİMİ OLUŞTU

​GÖRELE BELEDİYESİ BAYANLAR HENTBOL TAKIMIMIZIN YENİ YÖNETİMİ OLUŞTU

​GÖRELE BELEDİYESİ BAYANLAR HENTBOL TAKIMIMIZIN YENİ YÖNETİMİ OLUŞTU
Görele
G.Tarihi: 06.07.2018 05:04
1661 Okunma
0
GÖRELE BELEDİYESİ BAYANLAR HENTBOL TAKIMIMIZIN YENİ YÖNETİMİ OLUŞTU

Bayanlar Hentbol 2. Ligini namağlup olarak bitirerek, Bayanlar Hentbol 1. Ligine çıkan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımızın Kulüp Başkanlığına Cihan Somuncu, Teknik Direktörlüğüne ise 10 yıldır U-18 Milli Takımında görev yapan başarılı Teknik Adam Mehmet Ali Binen getirildi.

Somuncu ve Binen ile Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in katılımıyla Kapalı Spor Salonunda protokol sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Kulüp Başkanı Somuncu, Teknik Direktör Binen ve yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, “Bayanlar Hentbol Liginde hedefimiz her zaman şampiyonluk olmuştur. Bunu başaracak güçteyiz. Alt yapıdan da hentbol takımımıza katkı yaparak, güçlü ve yeni bir ekip kurduk. Hentbol takımımız ve alt yapıdan takımımıza katılan arkadaşlar, yeni teknik heyet ve yönetimle çalışmalarımıza başladık. İnşallah ligimizde güzel sonuçlara imza atacağız” dedi.

35 yıldır Teknik Adamlık görevini yürüttüğünü belirten Teknik Direktör Mehmet Ali Binen ise, “Ablalarla, gençleri karıştırıp güzel ve dinamik bir ekip kurduk. İnşallah çok güzel işler yapacağız” dedi.

Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımızın yönetim kurulu ise, Alperen Erbaş, Hasbi Dede, Şükrü Gödek, Ahmet Süleymanoğlu, Ceyhun Takır, Orhan Bakkal ve Onur Gökçe’den oluştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri