Görele 'de ‘Kur’an-ı Kerim Ziyafeti’ programı düzenlendi.

Görele 'de ‘Kur’an-ı Kerim Ziyafeti’ programı düzenlendi.

Görele 'de ‘Kur’an-ı Kerim Ziyafeti’ programı düzenlendi.
Görele
G.Tarihi: 12.04.2022 08:27
896 Okunma
0
KUR’AN; DOĞRU İLE YANLIŞI BİRBİRİNDEN AYIRAN BİR MİZAN, DOĞRU YOLU GÖSTEREN BİR REHBERDİR. 

Görele İlçemizde; ‘Kur’an-ı Kerim Ziyafeti’ programı düzenlendi.
İl Müftülüğümüz tarafından her ay ayrı bir İlçede düzenlenen Kur’an-ı Kerim Ziyafeti programlarının bu ayki durağı Görele İlçesi oldu.
Görele İlçesi Hasan Ağa Camii'nde düzenlenen programa; Giresun Samanlıkıranı Camii İmam Hatibi İlker GÜREL, Hacı Hüseyin Camii İmam Hatibi İbrahim SARIGÜL, Görele Yeşiltepe Camii İmam Hatibi Fatih BİLGİ ve Hasan Ağa Camii İmam Hatibi Abdullah MİCAN hocalarımız okuyucu olarak katıldı.
Programda konuşan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; “Kardeşlerim! Ramazan-ı Şerif arifesinde bulunduğumuz şu günde düzenlenen Kur’an-ı Kerim programı çok isabetli oldu. Ramazan ayını anlamlandıran şey; Kur’an’dır. İnsanı da anlamlandıran, insana can olan da Kur’an’dır. Kur’an’ı insandan alırsanız insanın kokuşmasını önleyemezsiniz. Kur’an; hak ile batılı, doğru ile yanlışı birbirinden ayıran bir mizan, doğru yolu gösteren bir rehberdir. Kesin ve şüphesiz gerçektir.  O’dur bizi birbirimize kardeş kılan kitap. Biz O’ndan öğrendik sevmeyi , sevilmeyi. Kur’an; Mü’minler için hidayet ve rahmet kaynağıdır. Zalimlerin feci akıbetini haber veren uyarıcıdır. “ dedi.

Program, misafir hocamız Kartal  İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK  hocamızın duası ve akabinde kılınan öğle namazı ile sona erdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri