GÖRELE MODERN KÜTÜPHANE PROJESİNE KAVUŞUYOR

GÖRELE MODERN KÜTÜPHANE PROJESİNE KAVUŞUYOR

GÖRELE MODERN KÜTÜPHANE PROJESİNE KAVUŞUYOR
Görele
G.Tarihi: 02.09.2019 22:30
1542 Okunma
0
GÖRELE MODERN KÜTÜPHANE PROJESİNE KAVUŞUYOR

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu’yu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ile birlikte Belediyemiz olarak ilçemize kazandırmayı planladığımız modern bir Kütüphane binası için görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Tolga Erener, müjdeli haberi Ankara’dan vererek, ilçenin yakın zamanda son derece modern bir kütüphaneye kavuşacağını söyledi.

Yeni Kütüphanenin Yeşiltepe Mahallesi Stadyum mevkiinde bulunan yaklaşık bir dönümlük alana inşa edileceğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Hem öğrencilerimizin hem büyüklerimizin faydalanabileceği 2 katlı olacak olan ve içerisinde cep sineması, sohbet odaları olan son derece modern bir kütüphaneye kavuşmak için yola çıktık. Kütüphane projemiz Görele Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığımızın ortaklaşa yapacak olduğu bir bina olacak. Görele’miz inşallah güzel bir kütüphaneye kavuşacak. Kültür ve sanatla özdeşleşmiş olan ilçemizin böylesine önemli bir hizmete ihtiyacı vardı. İnşallah ilçemiz adına hayırlı, uğurlu olur” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri