Görele ve Bulancakspor nereye gidiyor!

Görele ve Bulancakspor nereye gidiyor!

Görele ve Bulancakspor nereye gidiyor!
Görele
G.Tarihi: 04.11.2017 16:26
1867 Okunma
0
BAL temsilcilerimiz ligin 6’ncı haftasında da galibiyetle tanışamazken; özellikle Bulancakspor’un kendi evinde Sivas Demirspor’dan aldığı şok yenilgi büyük üzüntüye neden oldu....
Deplasmanlı Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele veren temsilcilerimiz Görelespor ve Bulancakspor’un, bu sezon aldığı başarısız sonuçlar, her iki takımın taraftarlarını adeta şoke ediyor. Lig başlayalı 6 hafta olduğu halde henüz galibiyetle tanışamayan temsilcilerimizin bu kötü gidişlerine ne zaman son verecekleri merak ediliyor.
BAL’da 6’ncı haftayı geride bırakırken; ilk 5 maçında berabere kalan ve sace 5 puan toplayan Bulancakspor’un, sahasında grubun zayıf takımlarından Sivas Demirspor’a 1-0 yenilmesi, Kırmız-Beyazlı taraftarları çileden çıkardı. Kendi evinde rahat kazanması gereken maçı kaybeden ve ligde mağlubiyetle tanışan Bulancakspor’da bazı radikal kararlar alınması gündeme gelirken; diğer temsilcimiz Görelespor’da da işler hiç te iyi değil.
Geride kalan 6 maçta sadece 2 beraberliği bulunan ve bu yüzden grupta son sıralara kadar inen Yeşil-Beyazlı ekipte  teknik adam değişikliği de fayda etmedi. Görelespor 6’ncı hafta Samsun deplasmanında Atakum Belediyespor karşısında da birşey yapamadı ve rakibine 2-0 yenildi.
Bu sezonki gidişatları herkesi üzen temsilcilerimizin bir an önce kendilerini toparlamaları bekleniyor. Neredeyse ilk yarının ortalarına geldik, iş işten geçmeden sorunlara çare bulunmalı ve temsilcilerimiz düzlüğe çıkarılmalıdır. Bu arada, 7’nci haftayı Görelespor içeride, Bulancakspor dışarıda geçirecek. Görelespor’un rakibi Alainzo’lu Sinopspor, Bulancakspor’un rakibi de Ladik Belediyespor. Bakalım yeni bir hüsran daha yaşayacak mıyız? Her iki temsilcimizin de taraftarları Pazar gününü merakla bekliyorlar.Mahmut BORA

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri