GÖRELE'DE MHP'NİN ADAYI ERTUĞRUL MELİKOĞLU OLDU

GÖRELE'DE MHP'NİN ADAYI ERTUĞRUL MELİKOĞLU OLDU

GÖRELE'DE MHP'NİN ADAYI ERTUĞRUL MELİKOĞLU OLDU
Görele
G.Tarihi: 10.12.2018 20:18
4148 Okunma
0


GÖRELE'DE MHP'NİN ADAYI ERTUĞRUL MELİKOĞLU OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday gösterdi. 
Ertuğrul Melikoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;"Millete hizmet yoluna çıktığım ilk günden beri sevenlerimiz ve sevdiklerimizle yüreğimizi ortaya koyup gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık.
Kendini sevenlerine ve milletine adamış biri olarak bugüne kadar kararlarımı yine sevdiklerimle birlikte aldık. Yaşadığımız son gelişmeler neticesinde yine değerlerimizin odağına koyduğumuz eş, dost ve sevenlerimizle yaptığım istişareler sonucu kıymetimizi bilenlerle birlikte yürüyelim düşüncesiyle Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapma kararı almış bulunmaktayım. 
31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi ve Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ tarafından Görele Belediye Başkanlığı adaylığına layık görürdüm.
Yüce Rabbim izin verirse 10 yıllık belediyecilik dönemimizde ki gibi “Halka hizmet Hakka hizmet” ilkesi ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Görele halkını hiç bir siyasi görüş ayrımı yapmadan her zaman olduğu gibi kucaklamaya devam edeceğiz.Yüce Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eyler inşaAllah. Siz değerli dostlarımı sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.Allah(cc)’a emanet olun"dedi.
Mimar Ertuğrul Melikoğlu 
Milliyetçisi Hareket Partisi 
Görele Belediye Başkanı Adayı
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri