GÖRELEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

GÖRELEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

GÖRELEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
Görele
G.Tarihi: 05.01.2017 12:01
2614 Okunma
1
GÖRELEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte 27.12.2016 günü B.G isimli şahsı titiz çalışmaları sonucu yakaladı. Şahsın üzerinde 1,39 gram uyuşturucu madde (bonzai) 4,63 gram uyuşturucu madde (kubar esrar), 0,30 gram karton kağıt bulundu. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Yine ‘’ Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti Yapmak’’ suçundan E.G isimli şahıs yakalandı, Polislerin ikamet ettiği yerde yaptığı aramada; 38,17 gram uyuşturucu madde (bonzai), 3,84 gram (kubar esrar) ele geçiridi. E.G çıkarıldığı mahkemece Adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Sinan Esrar 7 yıl önce
bu nasıl kanun çocukları zehirleyen zehir tacirleri serbest kalıyor. ülkede huzur kalirmi. .kanunlar dahada agirlastirilmali. .bu adamları bu işi yapamaz hale getirmeli. yoksa toplumsal bozulma zirve de seyretmrkte.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri