GÖRELESPOR İYİ BAŞLADI: 0-4

GÖRELESPOR İYİ BAŞLADI: 0-4

GÖRELESPOR İYİ BAŞLADI: 0-4
Görele
G.Tarihi: 01.10.2018 02:27
1971 Okunma
0


GÖRELESPOR İYİ BAŞLADI: 0-4


Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de 3’ncü grupta yer alan temsilcilerimizden Görelespor, ilk haftada Bayburt’tan zaferle dönerken; Bulancakspor evinde Arhavispor’a mağlup oldu…
Profesyonel liglerin alt kademesi olarak bilinen Bölgesel Amatör Ligde 2018-2019 sezonu, geride kalan hafta sonu oynanan maçlarla başlarken; iki temsilcimizden biri evinde yenildi, biri de deplasmandan zaferle döndü.

Bu sezon Doğu Grubu takımlarının yer aldığı 3’ncü Grupta mücadele verecek olan temsilcilerimizden anternör Sait Taş yönetimindeki Görelespor, lige fırtına gibi girdi ve Bayburt deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı galip geldi: 4-0. Bayburt’taki mücadelenin ilk yarısı golsüz kapanırken, ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Görelespor’da gol perdesini 54’ncü dakikada Burak Altındaş açtı. Karşılaşmanın 70’nci dakikasında Eko, farkı ikiye çıkaran golü attı. Bu golle gardı iyice düşen Bayburt temsilcisi karşısında gollerine devam eden Görelespor, 76’ncı dakikada Omar’ın golüyle skoru 3-0’a getirdi. Temsilcimizde son sözü 86’ncı dakikada Aykut Güler söyledi ve karşılaşma bu golle Görele’nin 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Görelespor’un bu galibiyeti ilçede ve Yeşil-Beyazlı camiada büyük sevinç yaratırken; ilk haftayı kendi evinde geçiren Bulancakspor ise aldığı sonuçla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. 23 Eylül Pazar günü Bulancak İlçe Stadı’nda ligin yeni takımlarından Artvin temsilcisi Arhavispor’u ağırlayan Kırmızı Şimşekler, ilk yarısı golsüz kapanan maçta 51’nci dakikada Gökhan’ın golüyle 1-0 yenik duruma düştüler. 69’ncu dakikada Recep’in penaltı golüyle beraberliği yakalayan ev sahibi ekip, 73’ncü dakikada Ataki’nin golüyle tekrar yenik duruma düştü. Maçta geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca, antrenör Sunay Güneş yönetimindeki Bulancakspor, sahasındaki ilk maçtan puansız ve moralsiz ayrılmak zorunda kaldı. Temsilcilerimizden Görelespor, ligin ikinci haftasında sahasında Rize ekibi Kendirli Belediyespor’u ağırlayacak olup, Bulancakspor’da bir başka Rize temsilcisi Çayelispor ile deplasmanda karşılaşacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri