Görele'ye “Harnakış Tekstil” Fabrikası Açılıyor!...

Görele'ye “Harnakış Tekstil” Fabrikası Açılıyor!...

Görele'ye “Harnakış Tekstil” Fabrikası Açılıyor!...
Görele
G.Tarihi: 28.05.2021 05:32
5417 Okunma
2
Görele'ye “Harnakış Tekstil” Fabrikası Açılıyor!...
Görele Sanayi Bölgesi’nde İşadamı Muhammet Oğuz Mican tarafından kurulan “Harnakış Tekstil” fabrikasının Ramazan Bayramı sonrası faaliyete geçeceği öğrenildi.
150 kişilik istihdam kapasitesi ile Görele Sanayi Bölgesi’nde İşadamı Muhammet Oğuz Mican tarafından kurulan “Harnakış Tekstil” fabrikasında ilk etapta yaklaşık 50 personel çalışacak.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İşadamı Muhammet Oğuz Mican” Yurt içi | Yurt dışı tekstil ürünleri imalatı ve ihracatı yapmak üzere, 150 kişilik istihdam kapasitesi ile çok yakında Görele’de faaliyetimize başlıyoruz İnşallah” dedi.
Bizde eynesil haber-medya ailesi olarak “Harnakış Tekstil” fabrikasının Giresun’a ve Görele’ye hayırlı olmasını dileriz.Serdar KARA

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
emel akbulut1 yıl önce
giresun genelinde tekstil fabrikaları kurulması bir giresunlu olarak çok memnun oluyorum, bu fabrikalar birde ihracata girse dahada mutlu olucam, istanbdaki mümessil firmaların genelde şehirdışı imalat vermekte, dosya teslim, açık cası ben çok yere gittim giresunda kimsenin cesareti yok, inşallah böyle bir proje olur da bende istanbulu terk edip memleketimde, memleketimin insanlarına faydalı olurum
Zelfi Türk 2 yıl önce
İşe ihtiyacım olduğu için girmek istiyorum

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri