GÜREL AİLE VE ÇOCUK PARKI VE MUHTARLIK BÜROSU...

GÜREL AİLE VE ÇOCUK PARKI VE MUHTARLIK BÜROSU’

GÜREL AİLE VE ÇOCUK PARKI VE MUHTARLIK BÜROSU...
Görele
G.Tarihi: 05.11.2020 11:57
4815 Okunma
0
GÖRELE AYDINLIKEVLER MAHALLESİ ‘MELAHAT GÜREL AİLE VE ÇOCUK PARKI VE MUHTARLIK BÜROSU’NA KAVUŞTU

Görele Belediyesi tarafından Aydınlıkevler Mahallesine kazandırılan ‘Melahat Gürel Aile ve Çocuk Parkı ve Muhtarlık Bürosu’ düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.  
Aydınlıkevler Mahallesine kazandırılan ‘Melahat Gürel Aile ve Çocuk Parkı ve Muhtarlık Bürosu’nun içerisinde çocuk oyun alanı, dinlenme ve rekreasyon alanları ile kamelya, çeşme, bisiklet yolu, satranç oyun alanı, yürüme yolu, çim ve ağaçlandırma alanları ve Muhtarlık Bürosu yer aldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Aydınlıkevler Mahallesinin istenilen ve özlenilen hizmete kavuştuğunu söyledi. 
Görele için ne söz verildiyse yerine getirmeye, ilçeyi yatırım ve hizmetlerin yanı sıra sosyal donatı alanlarıyla yaşanılabilir bir kent haline getirmenin gayreti içerisinde yer aldıklarını belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Aydınevler Mahallesine güzel bir sosyal donatı alanı kazandırdığımıza inanıyorum. Gerçekten güzel bir yer oldu. İçerisinde muhtarlık binası, çocuklar için oyun alanları, bisiklet yolu, satranç oyun alanı ve ailelerimizin dinlenebileceği yer aldığı güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben özellikle başta bu yerin bir bölümünü bize bağışlayan eğitim gönüllüsü Melahat Gürel hanımefendiye ve buranın buraya kazandırılmasında özverili bir çalışma sergileyen Belediye Personellerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye olarak hizmet ve yatırım anlamında dört koldan çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti: 
“Görele’ye vereceğimiz müjdelerimiz, ilçemize kazandırdığımız projelerimizin açılışlarını yapmaya devam edeceğiz. Devgealtı piknik alanımız bitmek üzere, Bozcaali Mahallesine çok önemli bir tesis kazandırdık. Bunların haricinde Görele Belediyesi ilçede dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Görele için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu açılışta tüm siyasi parti temsilcilerimizi de burada görüyorum. Birlikten güç doğar, ayaklarınıza sağlık” dedi. Görele Belediyesi Kamil Yılmaz
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri