​HALKIMIZLA GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞTUK!

​HALKIMIZLA GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞTUK!

​HALKIMIZLA GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞTUK!
Görele
G.Tarihi: 20.06.2017 21:43
2242 Okunma
0
HALKIMIZLA GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞTUK!
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, düzenlediği gönül sofrası iftar yemeğinde binlerce Göreleli vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Görele Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gönül sofrası iftar yemeğimizde Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Ramazan ayının manevi iklimini binlerce vatandaşımızın arasında yaşıyor.
Salih Sinirlioğlu caddesinde düzenlediğimiz ve binlerce vatandaşın büyük ilgi gösterdiği gönül sofrası iftar yemeğimizde birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Gerçekleştirdiği hizmetler ve getirdiği yatırımlarla halkın gönlünde taht kuran Görele Belediye Başkan Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek dolaşarak, onlarla yakından ilgilendi.
Başkan Erener, burada yaptığı konuşmasında, Görele halkının birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini bu yemekte gördüklerini belirterek, geleneksel olarak düzenlenen bu yemeğin gelecek yıllarda da devam ettireceklerini söyledi.
Başkan Erener, “Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz gönül sofrası iftar yemeğimizde siz vatandaşımızla bir araya gelmekten onurluyuz, gururluyuz. Gerçekten yemeğimiz büyük ilgi gördü ve bu bizi ayrıca mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. Niyetlerimiz kabul olsun. Bu birlikteliğin 7-8-9 Temmuz'da düzenleyeceğimiz Görele Kemençe ve Horan günlerinde de devam etmesini diliyorum" dedi.



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri