HALKIN YANINDA OLUYORUZ

HALKIN YANINDA OLUYORUZ

HALKIN YANINDA OLUYORUZ
Görele
G.Tarihi: 10.08.2018 07:29
1651 Okunma
0

GÖRELE HALKININ YANINDA OLUYORUZ

Belediyemiz insan odaklı sosyal sorumluluk projeleriyle Görele halkına hizmet etmeye devam ediyor. Belediyemiz tarafından kurulan “Sosyal Hizmetler Birimi” kapsamında yaşlı ve kendi işlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oluyoruz.

Göreve geldiği günden itibaren çeşitli revizyonlara imza atan Belediye Başkanı Tolga Erener, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve kendi işlerini göremez, yardıma muhtaç ailelerin derdine derman oluyor.

Hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkan Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev temizliği hizmeti başlatarak, “Evde Temizlik Hizmetleri” birimi oluşturdu.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, belediye olarak kurdukları “Sosyal Hizmetler Birimi” ile ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

Vatandaşların evlerini temizleyerek, hane halkının bir nebze olsun rahatlamasını sağladıklarını belirten Erener, “Belediyemiz insan odaklı sosyal sorumluluk projemize devam ediyoruz. Belediye olarak oluşturduğumuz “Sosyal Hizmetler Birimi” kapsamında yaşlı, kendi işini göremez ve yardıma muhtaç ailelerimizi kaymakamlık aracılığıyla tespit edip, onların bir nebze olsun derdine derman olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek beşeri ilişkiler çerçevesinde onların sorunları dinliyor, çözümü noktasında elimizden gelen tüm imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Bu ailelerin evlerinde yaptığımız çalışmaları periyodik olarak sürdürüyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde bu şekilde mağdur olan ailelere daha fazla ulaşabilmemiz için 515 10 10 numaralı hattı arayarak “Beyaz Masa” birimi aracılığı ile bizlerle irtibata geçebilirler” dedi.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri