MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN TOPLANILAN YARDIMLAR...

MANAVGAT YANGININDA MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN TOPLANILAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

 MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN TOPLANILAN YARDIMLAR...
Görele
G.Tarihi: 13.08.2021 07:18
847 Okunma
0
MANAVGAT YANGININDA MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN TOPLANILAN YARDIMLAR YOLA ÇIKTI
Görele Belediyesi ile Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) tarafından Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan kampanyadan toplanılan yardımlar Manavgat’a ulaştırılmak üzere yola çıktı. 

Belediye ve Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) tarafından Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımıza yönelik Cumhuriyet Meydanında yardım kampanyası başlatılmıştı. Bir hafta süren kampanyaya ilçe halkımız yoğun ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında toplanılan kuru gıda kolileri, çocuk maması ve bezi, kullanılmamış ayakkabı, çorap, eldiven ve giyim malzemeleri Manavgat’a ulaştırılmak için minibüse yüklenerek, yola çıktı. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Manavgat yangınında mağdur olan vatandaşlarımız için bulunduğumuz destek çağrısının amacına ulaştığını söyledi. 
Türkiye’nin birçok ilinden acı haberlerin geldiğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Yine birlik olma, el ele verme zamanımız geldi. Ülkemiz çok zorlu bir virajdan daha geçiyor. Bu seferde birçok ilimizden gelen yangın haberleri içimizi yakıyor. Bu yangınlarda mağdur olan vatandaşlarımız için bizde Görele olarak elimizi taşın altına koyarak DASKUT ekibiyle birlikte yardım kampanyası başlattık. Başlattığımız yardım kampanyasına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Toplanılan yardımlar Manavgat’a ulaştırılmak için yola çıktı. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri