MAHALLENİN YOL SORUNUNU ÇÖZÜLDÜ

MAHALLENİN YOL SORUNUNU ÇÖZÜLDÜ

MAHALLENİN YOL SORUNUNU ÇÖZÜLDÜ
Görele
G.Tarihi: 21.09.2017 17:37
1859 Okunma
0
BAŞKAN ERENER YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ
İlçenin Tepebaşı Mahallesinin kangren haline gelen yol sorunu Görele Belediye Başkanı Tolga Erener tarafından alınan önlemlerle tarih oldu. 
Arazinin engebeli olmasından dolayı kimsenin girmeye cesaret edemediği, yıllardır Görele – Çanakçı Karayoluna bağlantısı bulunmayan ve camisi olduğu halde camiye yolu olmayan mahalle diye bahsedilen algı Görele Belediye Başkanı Tolga Erener tarafından zihinlerden silindi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in talimatıyla Tepebaşı Mahallesi cami mevkiindeki yolun ulaşıma açılmasıyla Görele – Çanakçı Karayoluna bağlantısı yapılmış, mesafe kısalmış, cenazelerdeki mağduriyet giderilmiş, birçok hanenin ise yol sorunu çözülmüş oldu. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ferhat Yılmaz ve mahallelilerle bir araya gelerek, büyük mağduriyete son verdikleri yolun açılışını yaptı.
Belediye Başkanı Tolga Erener, Tepebaşı Mahallesi’ndeki büyük bir mağduriyeti gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yapımında birçok sorunun yaşandığı, aşıldığı ve akabinde mutlu sona ulaştığımız yolumuz Tepebaşı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Belediyeyi devraldığımız günden itibaren birçok mahallelerimizin yol sorununu çözüme kavuşturduk. Yol yapımı esnasında aşırı yağışlardan dolayı herhangi bir heyelana sebebiyet vermemek için riskli olan yerlerde istinat duvarı çalışmaları yürüttük. Biz belediye olarak hiç bir zaman hizmet yapmaktan yorulmadık, yorulmayacağız. Tepebaşı Mahalle halkımızla bir araya geldiğimiz akşam çayı etkinliğinde mahalle halkımızın taleplerinin başında bu yol vardı. Yolumuzu Allah’ın izniyle ulaşıma açtık. İlerleyen zamanlarda yolumuzda asfaltlama ve betonlama çalışmaları yürüterek, ulaşımı daha da rahatlatacağız. Belediye personellerimizin bu yolda büyük emekleri oldu. Ben yerlerini vererek bu yolun açılmasına vesile olan vatandaşlarımızı, mahalle muhtarımızı ve belediye personellerimize çok teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde, daha güzel hizmetlere kavuşmamızı Allah’ım bizlere nasip eder inşallah” dedi.
Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ferhat Yılmaz ise, mahalle halkı adına Belediye Başkanı Tolga Erener ve ekibine çok teşekkür ederek, “Başkanımız ve belediye ekipleriyle bu yolun ne kadar engebeli olduğunu, meşakkatli bir iş olacağını yerinde inceleyerek gördük. Yılmadık, çalıştık ve hedefe ulaştık” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri