MANASUR PİKNİK ALANI ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

MANASUR PİKNİK ALANI ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

MANASUR PİKNİK ALANI ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU
Görele
G.Tarihi: 18.11.2017 11:25
2917 Okunma
0
MANASUR PİKNİK ALANI ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU
Görele Belediyesi tarafından hizmete giren ve en güzel, en özel günlere ev sahipliği yapan Manasur Piknik alanımız çocuk parkına da kavuştu.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in talimatıyla hizmete giren yeni konseptiyle vatandaşlarımıza aynı anda hem piknik yapma hem de eğlenme fırsatı sunan, düğün, kına, nişan ve sünnet eğlencelerinin vazgeçilmesi haline gelen Görele Belediyesi Manasur Piknik alanımıza çocuk oyun parkı da kuruldu.
Görele’ye yaptığı hizmet, getirdiği yeniliklerle yaşlı, kadın, çocuk demeden herkesin güvenini kazanan Belediye Başkanı Tolga Erener, vatandaşlarımızın yanı sıra çocuklarımıza da güven aşılıyor.
Hemen hemen her mahalleye çocuk parkı kazandıran Belediye Başkanımız Tolga Erener’in vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza yönelik hizmetleri devam ediyor.
Manasur Piknik alanımızı ziyaret ederek, yapılan çocuk parkını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Tolga Erener, Piknik alanımıza kazandırdığımız çocuk oyun parkının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemiz hizmet ve yatırım anlamında gelişmeye, genişlemeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın gözdesi haline gelen mesire alanımızın çocuk parkı ihtiyacını da belediyemiz olarak giderdik. Aileler doyasıya pikniklerini yaparken, çocukları da parkımızda eğlenebilecekler. Parkımızda her şey düşünülerek dizayn edilmiştir. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri