Metin Emre Karaal Profesyonel...

Metin Emre Karaal Profesyonel...

Metin Emre Karaal Profesyonel...
Görele
G.Tarihi: 25.01.2020 00:24
5844 Okunma
0
Genç Oyuncu Karaal Artık Profesyonel!...
8 sezondur İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün tüm yaş kategorilerinde forma giyen, 2003 doğumlu Çanakçı’nın Karabörk köyünden genç oyuncusu Metin Emre Karaal ile profesyonel sözleşme imzaladı.
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün alt yapısında yetişen ve 8 sezondur tüm yaş kategorilerinde forma giyen forvet arkası futbol oynayan genç oyuncusu Metin Emre Karaal ile profesyonel sözleşme imzalayan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü “ Genç oyuncumuza kariyerinin yeni evresinde başarılar diliyoruz." dedi.
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile profesyonel sözleşme imzalayan Metin Emre Karaal’ın dedesi Metin Karaal” Torunum Metin Emre Karaal’ın profesyonelliğe geçişinden dolayı Sosyal paylaşım sitesinden mesaj gönderen ve beni bizzat telefonla arıyarak tebrik eden ve dualarını esirgemiyen tüm arkadaş ve dostlarıma çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah daha iyi yerlere gelir ve bizleri sevindirir” dedi.
Bizde Eynesil Haber- Medya ailesi olarak İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile profesyonel sözleşme imzalayan Çanakçı’nın Karabörk köyünden genç oyuncusu Metin Emre Karaal’ı kutlar, futbol yaşantısında başarılar dileriz.







Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri