MODERN MEZBAHANE TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI

MODERN MEZBAHANE TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI

MODERN MEZBAHANE TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI
Görele
G.Tarihi: 14.09.2019 11:28
3171 Okunma
0
MODERN MEZBAHANE TESİSİNDE SONA YAKLAŞILDI.

Görele Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan ve inşaat çalışmaları devam eden ‘Modern Mezbahane Projesi’nde sona yaklaşıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, mezbahane inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılan ‘Modern Mezbahane Projesi’nde sona yaklaşıldığını söyledi.

Haydarlı Köyü sınırları içerisinde bulunan, son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılan Modern Mezbahane Projesinin toplam bedeli 2 Milyon 640 Bin liraya mal oldu.

Modern Mezbahane Projesi tamamlandığında mezbahane sorununun kökten çözüleceğini, sağlıksız koşullarda kesim yapılmasının önlenmiş olacağını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener, şunları kaydetti:

“İlçemizde inşaat çalışmaları devam eden Mezbahane projemizde sona yaklaşıldı. Son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılan Mezbahane projemizin çevre düzenleme ve duvar çalışmaları sonrası resmi açılışını yaparak, halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. ‘Gıda Hijyeni ve Hayvansal Gıdalar için Özel Hijyen Kuralları’ yönetmeliklerine uygun olarak yapılan mezbahanenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Kaynak Görele Belediye Basını
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri