MUHTAR YAYLA'DAN BAŞKAN ERENER'E SİS DAĞI SUYU....

Beyazıt Köyü Muhtarı Mehmet Yayla, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in Sis Dağına Baraj projesi için yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

MUHTAR YAYLA'DAN BAŞKAN ERENER'E SİS DAĞI SUYU....
Görele
G.Tarihi: 14.12.2020 22:01
6962 Okunma
0
Beyazıt Köyü Muhtar’ından Başkan Erener’e Cevap Geldi!...
Beyazıt Köyü Muhtarı Mehmet Yayla, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in Sis Dağına Baraj projesi için yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Bu su konusu ikinci çöplük vakası olmayacak diyen Beyazıt Köyü Muhtarı Mehmet Yayla” Değerli arkadaşlar değerli Zıva Vadisi KÖYLÜLERİ bir kaç gün sessiz kalmamız bölge halkı tarafından muhtarlar mücadeleyi bıraktı, yorumlarına sebep oldu. Değerli bölge halkı sessiz kalmamızın nedeni Görele Belediye Başkanı Tolga Erener Başkanla yaptığımız görüşmede çekincelerimiz tereddüt ettiğimiz noktaları ortak çözümde buluşacağımız konuları ve projeyi anlattık. Çavuşlu’nun zaten sel kapanı projesinde olduğunu Görele’nin de bu projede olabileceğini ikinci bir projenin siyasi baskı ve zulüm projesi olacağını anlattık. Nihayetinde bize bölge insanının hayır dediği halka rağmen olan projede olmayacağını söylemiş devamında Milletvekili Cemal Öztürk’ü,  İller Bankası yetkilisini ve DSİ Bölge Müdürünü davet ederek Beyazıt ve Çatakkırı’dan üçer, beşer kişilik heyetle toplanıp ortak bir fikir oluşturma noktasında mutabık kalarak ayrıldık ve bizlere toplantı gününü bildireceğini söyledi şu an beklediğimiz nokta bu, ancak Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in bu akşamki youtube’den verdiği röportaj sonrası bir açıklamada benim yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Nedeni şu Görele Belediye Başkanı Tolga Erener  şunu diyor alınacak suyun köy içme suyunu etkilemediği sadece değirmenlerin etkilendiği değirmenleri de elektrikli yaparak sorunun çözüleceği ayrıca sis dağında yapılacak sel kapanının kendi projelerini destekleyeceğini söylüyor. Bizim Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e kendi projelerinin iptal edilerek sel kapanından hep birlikte faydalanma önerimizi ve karşı geldiğiniz noktada olmayacağım dediğini unutmuş olacak ki buradan bir daha hatırlatmak istedim sel kapanı haricinde başka hesap peşindelerse hiç bir yetkiliyi çağırmaya gerek yok böyle bir düşünceyle yapılacak toplantıda ‘da biz olmayacağız ve buyurun projenize başlayın. Halen siyasi yobazlıkta siyasi baskıda ısrar ediliyorsa herkesin bir plan ve projesi elbette vardır.
Birde şu konuya vurgu yapıyor bu projeyi iller bankası yaptı su ölçümünü DSİ yaptı suyun yeterli olduğunu söylüyorlar bilimsel olarak ezbere konuşmayalım diyor yandaş ne söylendi ise onu söyleyen o yönde rapor hazırlayan yazan mühendise ve hazırlatanlara bende diyorum ki sizin okumaya başladığınızı ben ezberledim aynı kandırmaca çöplükte de söylenmişti. Avrupa standartlarında olacak hiç koku vermeyecek diye söylenmişti. Eğer sizin Avrupa standarttı böyleyse ya siz Avrupa’yı görmediniz, yada gözümüzde büyüttüğümüz Avrupa çok geri kalmış bu halk o zaman kandırıldı. Şimdi karnımız doydu artık şu bilinsin ki Zıva Vadisi iki sefer aynı yerden sokulmayacak. Birde halkı kışkırttığımız yönünde serzenişte bulunanlara da şunu diyorum eğer halkı biz sakinleştirmeseydik sükunete davet etmeseydik sonucu bekleyelim demeseydik, ŞİMDİ herkes ağır bedeller ödüyordu.
BU SU KONUSU İKİNCİ ÇÖPLÜK VAKASI OLMAYACAK VE HİÇBİR SİYASİ KUKLA MÜHENDİSİN KANDIRMACA DİLİ TUTMAYACAK O DERENİN MÜHENDİSİ O BÖLGENİN İNSANIDIR BİR SEFER DEREYİ GÖREN DEGİLDİR. ANLAŞILAN BU SİYASETİN GÖREVİ SADECE BASKI ZULÜM SİYASETİ DEGİL BİR BÖLGENİN HUZURUNU KAÇIRMA SİYASETİ, SONU HAYIRLI OLUR İNŞALLAH” ifadeleri kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri