ÖLÜMÜ TEĞET GEÇTİ

ÖLÜMÜ TEĞET GEÇTİ

ÖLÜMÜ TEĞET GEÇTİ
Görele
G.Tarihi: 04.04.2020 21:28
5600 Okunma
0
ÖLÜMÜ TEĞET GEÇTİ

GİRESUN-Görele Çatakkırı Köyü’nde daha önce koptuğu tahmin edilen elektrik telinin direğe temasından dolayı meydana gelen kazada elektrik direğinin yanından geçen küçükbaş hayvan direğe dokunarak elektrik akımına kapıldı ve telef oldu.
Elektrik telinin direğe temasından dolayı meydana gelen kazada küçükbaş hayvanları kurtarmak isteyen Hasan Öztürk ise ölümü teğet geçti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hasan Öztürk’ün abisi Tayfur Öztürk, “Kopan telin ve Çatakkırı Köyü’ne akım sağlayan elektrik direklerinin kimi yerde devrildiği, tellerin kopuk ve hasarlı olduğu bunun da köyde yaşayanlar için tehlike oluşturduğu “ söyledi.
Elektrik çarpması sonucu yaralanan Hasan Öztürk’ün Görele Devlet Hastanesine kaldırıldığı,hayati tehlikesinin olmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bizde eynesil haber-medya ailesi olarak elektrik akımına kapılan Hasan Öztürk’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve acil şifalar dileriz.





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri