SAHİLLERE ATILAN ÇÖPLER TOPLANARAK TEMİZLENDİ

SAHİLLERE ATILAN ÇÖPLER TOPLANARAK TEMİZLENDİ

SAHİLLERE ATILAN ÇÖPLER TOPLANARAK TEMİZLENDİ
Görele
G.Tarihi: 07.09.2018 09:38
1388 Okunma
0
Giresun ili Görele İlçesi’nde Görele Kaymakamlığının organizasyonu ile köy sahilleri, sahillere atılan çöpler toplanarak temizlendi.

İsmailbeyli Köyü Muhtarı Sn. Öner Serdal YENİTÜRK ‘ün öncülüğünde köy sakinleri ve temizlik işlerinde çalışan bayanlar toplanarak, köy sahilinde bulunan çöpleri toplayarak sahillerin daha temiz olması kampanyasına destek verdi.

Toplanan çöplerin içerisinde çocuk bezleri, pedler, alkol şişeleri, kırık camlar, pet şişeler, çekirdek cips dondurma paketleri, peçeteler, poşetler gibi doğada çözülmesi imkansız olan çöplerin çokluğu, çevreye olan duyarsızlığı bir kere daha gözler önüne serdi.

Yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonrasında sahilde ve yol kenarlarında bulunan, çevreye duyarsız kişilerce atılan çok sayıda çöp toplanarak yaşam alanları daha temiz hale getirildi.

Kampanyaya destek verenler, insanlarımızın konuya daha duyarlı olması gerekliliğini ifade ederek, çöplerin poşetlerde biriktirilerek çöp konteynerlerine atılması gerektiğini tekrar tekrar hatırlatmak istediklerini belirtti.

Haber : Oğuzhan KILIÇARSLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri