SANATÇILARIMIZIN MİRASINI YAŞATIYORUZ

SANATÇILARIMIZIN MİRASINI YAŞATIYORUZ

SANATÇILARIMIZIN MİRASINI YAŞATIYORUZ
Görele
G.Tarihi: 31.12.2017 11:55
1535 Okunma
0
SANATÇILARIMIZIN MİRASINI YAŞATIYORUZ

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Ankara Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonunda yapılan 45 yaş üstü Mahalli Dal Halk Oyunları yarışmasına damgasını vuran Görele Belediyesi Halk Oyunları Topluluğumuz ekibinden emekli öğretmen Ahmet Torun ve Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Yusuf Kurt, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından işlemeli halk oyunları kostümü (kaftan) ile ödüllendirilen Görele Belediyesi Halk Oyunları Topluluğumuzun ödülü Belediye BaşkanıTolga Erener’e takdim edildi.

Mahalli Dal Halk Oyunları yarışmasında ilçemizi en iyi şekilde temsil eden halk oyunları topluluğumuza teşekkür eden Belediye Başkanı Tolga Erener, “Bu birlik ve beraberliğin ödülüdür. Sosyal ve kültürel anlamda ilçemizi dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz. Sanatın beşiği Görele’de ilkleri gerçekleştiriyor, sanatçılarımızın mirasını yaşatıyoruz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri