ŞEHİTLERİN ANISINA AĞAÇLANDIRMA YAPILDI

GÖRELE’DE ŞEHİTLERİN ANISINA AĞAÇLANDIRMA YAPILDI

ŞEHİTLERİN ANISINA AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
Görele
G.Tarihi: 10.05.2018 11:13
1373 Okunma
0

GÖRELE’DE ŞEHİTLERİN ANISINA AĞAÇLANDIRMA YAPILDI

Görele Gençlik Merkezince Kaymakamlık ve Görele Belediyesinin destekleriyle 13 şehit adına 13 fidan dikildi. Gençlik Merkezi yanında bunan sahaya 13 şehit anısına büyük boy çam ağaçları dikilerek çam ağaçlarına şehitlerin künyeleri asıldı.
Görele gençlik Merkezinde eğitim gören gençler ve daire amirleri ile birlikte çam ağaçları diken Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlerin ismini ölümsüzleştirmek ve gelecek kuşakların geçmişini tanımaları için fidanlara şehitlerin isminin verildiğini söyledi. Kaymakam Ermiş, “Görele Gençlik Merkezimizin sahasında gençlerimiz spor yapıyor. Gençlerimiz burada spor yaparken şehitlerimizin isimlerini görsünler, unutmasınlar diye gençlik merkezimizin yan tarafındaki bahçeyi, Gençlik Merkezimizin Müdürünü önerisi üzerine 13 şehidimiz anısına, Belediye Başkanımız ve bütün daire amirlerimiz ile birlikte13 adet büyük ebatta çam fidanı dikiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun. Hiçbir zaman onları unutmayacağız. Onların dileklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Onlarım amaçları ve gayeleri her zaman bizim amaç ve gayelerimiz olacaktır. Şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Gazilerimize de huzurlu mutlu ömürler diliyoruz ” dedi. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise şehitlerin anısını yaşatmak için çok güzel bir etkinlik düzenlendiğini belirterek,"Toprakla buluşturduğumuz fidanlara 13 şehidimizin ismini vererek, onların ebedi olarak yaşatılmasını sağladık. Asıl amacımız gençlerimizin şehitlerimizi unutmaması, onları her zaman hatırlamasıdır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri