SONDAKİKA...GÖRELE'NİN DAYLI KÖYÜNDE ORMAN YANGINI

SONDAKİKA...GÖRELE'NİN KÖYÜNDE ORMAN YANGINI

SONDAKİKA...GÖRELE'NİN DAYLI KÖYÜNDE ORMAN YANGINI
Görele
G.Tarihi: 27.03.2018 04:49
2479 Okunma
0

Görele'nin Daylı köyünde bu gece çıkan orman yangını büyüdü
Görele ilçesinde daylı köyünde Tepeköy Daylı köyü yolu üzerinde bulunan gevur tamı bölgesinde orman yangını çıkmıştır.
...Detaylar.......
Şimdilik orman altındaki ot ve dikenler yanıyor. Ağaçlar da ciddi bir yanma yok. Ancak aşırı rüzgar var ve her an şiddeti değişiyor. Gavurtamı mevkinin başlarında yangın. Ormana yol olmadığı için müdahale yapılamıyor. Kaymakam, ilçe jandarma. Komutanı ve muhtar burda. Şimdi koy halkının evlerine gitmesi icin uyarı yapıldı.
Giresun Alınca Köyündede yangın
GİRESUN'un Alınca köyünde, şiddetli fırtına nedeniyle elektrik direği devrildi, tellerden çıkan kıvılcım yangına neden oldu. Rüzgarın etkisiyle yayılan ve kontrol altına alınan yangında yaklaşık 12 dönüm ormanlık alan zarar gördü.Alınca köyünde, saat 22.30 sıralarında şiddetli fırtınanın etkisiyle elektrik direği devrildi. Tellerden çıkan kıvılcım sonucu ormanlık alanda yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Alevlerin il merkezinden görüldüğü yangında yaklaşık 12 dönüm ağaçlık alan zarar gördü.Alınca Köyü Muhtarı Hüseyin Bayraktar, elektrik direğinin devrilmesi sonucu yangın çıktığını belirterek itfaiyenin müdahalesi ile yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri