TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT, DUL VE YETİMLERİ

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT, DUL VE YETİMLERİ

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT, DUL VE YETİMLERİ
Görele
G.Tarihi: 23.03.2019 22:39
1341 Okunma
0


Görele Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye Harp Malulü Gaziler- Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Görele Temsilciliği Binasının açılışı yapıldı. Kumyalı Mahallesinde açılışı yapılan Türkiye Harp Malulü Gaziler- Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Görele Temsilciliği Görele’nin yanı sıra Tirebolu, Eynesil, Çanakçı ve civar hizmet vereceği bildirildi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçe için büyük bir eksiklik olan önemli bir kuruluşunun temsilcilik binasının açılışını yapmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Belediye olarak hizmetlere hız kesmeden devam ettiklerini belirten Erener, “Türkiye jeopolitik konumundan dolayı her zaman savaşan bir ülke olmuştur ve her zaman savaş mağduru insanlarımız vardır. Öncelikli amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlayarak, açılışını yaptığımız Türkiye Harp Malulü Gaziler- Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Görele Temsilciliğine destek olmak olmalıdır. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Görele için önemli bir adım daha attığımıza inanıyorum. Ben bu binada emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise, “Büyük bir fedakarlıkta bulunarak böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Tolga Erener’i canı gönülden kutluyorum. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların ailelerine ne yapsak azdır. Şehitlerimizin emaneti aileleri ve gazilerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Devlerimizin şefkatli elinin onların yanında olduğunu onlara hissettirmeye çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk, “Şehit yakınları ve gazilerimiz bize bir emanettir. Millet ve devlet olarak onlara sahip çıkmakta boynumuzun borcudur. Hepimiz sizlerin yanınızdayız, destekçisiyiz, duacınızız, ne istiyorsanız devletimiz onu karşılamakla görevlidir. Görele’nin yanı sıra Tirebolu, Eynesil, Çanakçı ve civardaki şehit ailelerine ve gazilerimize hizmet verecek olan bu önemli kuruluşun açılmasında büyük emekleri bulunan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.kaynak: görele belediyesi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri