YAĞMURLU HAVALARDA SU DOLUYOR

YAĞMURLU HAVALARDA SU DOLUYOR

YAĞMURLU HAVALARDA SU DOLUYOR
Görele
G.Tarihi: 28.11.2016 11:56
2459 Okunma
0
-Yağmurlu havalarda su doluyor
-Bu nasıl alt geçit
Görele’ye bağlı Karaburun Köyündeki devlet karayolu üzerindeki alt geçidin kullanılmayacak durumda olduğunu belirten köy halkı, alt geçitin işler duruma getirilmesini istiyor.
Köy sakinlerinden Ahmet Köse köyün girişindeki alt geçidin yağmurlu havalarda su ile dolduğunu bazen günlerce kullanılmaz hale geldiğini belirtti.
Köse,” Köyümüzün alt mahallesinden geçen karayolu üzerindeki alt geçidin su tahliyesi yetersiz olduğu için yağmur yağdığında kullanılmaz durumda oluyor. Ayrıca altgeçidin lambaları da yanmıyor.  Köyümüzden Görele ilçe merkezine hemen her gün onlarca kişi gidiyor. Bunlar dönüşte bu yolu karşıdan karşıya geçmek mecburiyetindedir. Yolu karşıdan karşıya geçmek oldukça tehlikeli oluyor. Sağ olsunlar buraya bir alt geçit yapılmış, ancak en ufak bir yağmurda buradan geçmek neredeyse imkansız oluyor. Geçen yıl yağmurlu bir günde alt geçitte su olduğu için yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen köyümüz sakinlerinden bir bayan kaza geçirerek vefat etti. O günden sonra yağmur yağınca karayolları ekipleri buraya motopomp getirip suyu tahliye etmeye başladılar. Ancak böyle bir uygulama ne zaman kadar devam edecek, bazen ekipler gelip suyu tahliye edene kadar alt geçit kullanılmaz oluyor. Takdir edersiniz ki bu kalıcı bir uygulama değil. Yetkililerden buraya kalıcı bir çözüm getirmelerini bekliyoruz.”dedi. Ahmet CEYLAN 

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri