YENİ HİZMET ARAÇI HİZMETTE!

YENİ HİZMET ARAÇI HİZMETTE!

YENİ HİZMET ARAÇI HİZMETTE!
Görele
G.Tarihi: 24.10.2022 08:45
870 Okunma
0
YENİ HİZMET ARAÇI HİZMETTE!
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filozunu güçlendirmeye devam ediyor.

Belediyemiz tarafından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından yarısı hibe ile alınan 14 tonluk Hidrolik Ekskavatör iş makinası araç filomuza kazandırıldı. 
Belediye Başkanı Tolga Erener, 2 Milyon Liraya mal edilen ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a ve emeği gecen herkese teşekkür eden Belediye BaşkanıTolga Erener, “Belediye olarak ihtiyacımız olan bir iş makinasını daha araç filomuza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son aracımızla birlikte göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne Görele Belediyemize 3 adet Çöp Kamyonu, 3 adet Hafriyat Kamyonu, 15 adet Hizmet aracı, 5 adet İş Makinası, 4 adet İtfaiye aracı, 1 adet Kombi ve 1 adet Yıkama aracı ile piyasa değeri yaklaşık 30 Milyon olan toplamda 32 adet araç kazandırdık.  Belediye olarak uzun süre sorunsuz hizmet edecek bir araç filosuna sahip olduk. Halkımıza kaliteli hizmet etmek öncelikli meselemiz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

GÖRELE BELEDİYESİ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri