YENİ SU KUYULARI AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

YENİ SU KUYULARI AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

YENİ SU KUYULARI AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Görele
G.Tarihi: 12.08.2019 04:05
1445 Okunma
0
Görele Belediyesi tarafından özellikle yaz aylarında ilçenin artan su ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla başlattığı yeni su kuyuları sondaj çalışmaları sürüyor.

Belediyece Ünlüce Mahallesi Devge altı su kuyuları mevkiinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tolga Erener, yeni açılan kuyular sayesinde Görele’nin su ihtiyacının önemli şekilde karşılanacağını söyledi.

Yaz aylarında yoğun nüfus artışı ile su sıkıntısı yaşamamak için 30 metre derinliğinde 17/5 kuyu delgisi ve 330 mm borulama sistemi ile yeni su kuyusu açma çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Şehrimizin her noktasında yaptığımız içme suyu şebeke çalışmalarının tamamlanmasıyla Görele en temiz içme suyuna sahiptir. Yaz aylarında yoğun nüfus artışı ile ilçemizin su sıkıntısı çekmemesi için kendimizi en zor günler için hazırlıyoruz”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri