1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Karadeniz
G.Tarihi: 18.09.2018 18:56
1809 Okunma
1
Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında süren terör operasyonları neticesinde 1 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada:
Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz kırsalında sürdürülen operasyonlar sırasında bir Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu etkisiz hale getirilmiştir.
İlimiz Yağlıdere İlçesi Güllüce Yaylası kırsalında güvenlik güçlerimiz tarafından gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sırasında, 12 Eylül Çarşamba günü öğle saatlerinde karşılaşılan bir grup BTÖ mensubu ile sıcak temas sağlanmış olup kahraman güvenlik güçlerimizce bir örgüt mensubu etkisiz hale getirilmiştir.
Bölgenin terör örgütü unsurlarından temizlenmesi için güvenlik güçlerimiz tarafından arama tarama faaliyetleri etkin bir biçimde, aralıksız olarak devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ5 yıl önce
kalleş ve hain teröristlere yol yakınken askerimize teslim olsunlar. yoksa kahraman askerlerimiz bunların kökünü kazıyacak ve hak ettiklerini bulacaklardır. rabim askerimize emniyet güçlerimize güç ve kuvvet versin.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri