3 kardeş denizde boğularak can verdi

3 kardeş denizde boğularak can verdi

3 kardeş denizde boğularak can verdi
Karadeniz
G.Tarihi: 20.09.2016 12:05
17792 Okunma
0
Samsun´da 3 kardeş denizde boğularak can verdi

Samsun´da dalgalı olmasına rağmen serinlemek için denize giren 3 kardeş boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Çarşamba ilçesinde oturan 23 yaşındaki Hidayet Atmaca 20 yaşındaki eşi Emet Atmaca, kardeşleri 17 yaşındaki Celil Atmaca, 16 yaşındaki Muhammet Atmaca, Konya'dan bayram ziyaretine gelen kayınpederi 41 yaşındaki Ramazan Dursun, kayınvalidesi 38 yaşındaki Helime Dursun ile birlikte Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'ndeki sahile gitti.

Burada denize giren Hidayet Atmaca, kardeşleri Celil ve Muhammet Atmaca ile kayınvalidesi Helime Dursun dalgalı olmasına rağmen serinlemek için denize girdi. Ancak dalgalar nedeniyle boğulma tehlikesi geçirip sahilde bulunanlara imdat diye bağırarak yardım istedi. Bu sırada açığa sürüklenen 3'ü kardeş 4 kişi gözden kayboldu.

Olay yerine polis dalgıçlar ve Sahil Güvenlik ekipleri sevkedilirken, aramalar sonucunda denizden baygın olarak çıkarılan Helime Dursun özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak  2 ay önce evlenen Hidayet Atmaca ile kardeşleri Celil ve Muhammet Atmaca ise  kaldırıldıkları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SAMSUN HABER HATTI
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri