30 DAKİKA ARA İLE VEFAT ETTİLER

30 DAKİKA ARA İLE VEFAT ETTİLER

30 DAKİKA ARA İLE VEFAT ETTİLER
Karadeniz
G.Tarihi: 26.04.2017 14:52
5831 Okunma
1
30 DAKİKA ARA İLE VEFAT ETTİLER
Trabzon Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Hacıköy Mahallesi’nde yaşayan Hasan ve Handime Yavuz adlı karı- koca otuz dakika ara ile vefat ettiler. 
Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti: Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Hacıköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Büyükliman Mahallesi’nin en eski bakkallarından olan Arifağalar Kabilesinden ‘Karakol Hasan’ lakaplı Hasan Yavuz ( 83), bu gün öğle saatlerinde amansız hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Karakol Hasan’ın ölümünden yaklaşık yarım saat önce kalp krizi geçirdiği teşhisiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan eşi Handime Yavuz da (84) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.
Ölümün bile ayıramadığı çift yarın (21 Nisan Cuma günü) Hacıköy Mahallesi Yukarı Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecekler.Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.


Haber: Ziya FİDAYE dogruhaber61.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
İbrahim 7 yıl önce
allah rahmet eylesin. allah mübarek bir gecede sevdiğiyle 30 dk arayla huzuruna almış kullarını. ölüm bile ayıramaz sevdalıları :'((

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri