Afetin acı bilançosu:5 ölü, 11 kayıp

Afetin acı bilançosu:5 ölü, 11 kayıp

Afetin acı bilançosu:5 ölü, 11 kayıp
Karadeniz
G.Tarihi: 29.08.2020 06:49
3100 Okunma
0
Giresun ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağmur sonrası oluşan sel afetlerinde şu ana kadar 1’i asker 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.4’ü asker 11 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. 150 dolayında kişi ise ekipler tarafından kurtarıldı.  Askerler Tirebolu-Doğankent karayolunda menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kaybolmuştu. Dereli, Espiye, Tirebolu ilçelerinde de 9 kişi heyelan ve sel nedeniyle kayıp bilgisi gelmişti. Yapılan aramalar sonucunda şehit olan uzman çavuş ve hayatını kaybeden vatandaşlarında kimlikleri belli oldu. Jandarma Uzman Çavuş Onur Kıran’ın cansız bedeni araç içerisinde bulunurken, hayatını kaybeden vatandaşlardan Ali Aydın ve Akif Abidinoğlu Espiye ilçesi Yeniköy köyünde, Yasemin Özdemir ise Tirebolu’nun Aşağıboynuyoğun köyünde cansız bedenlerin ulaşıldı. 

Diğer kayıp kişilerin kimlikleri açıklanmadı.Afetin acı bilançosu:5 ölü, 11 kayıp

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum.,Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bölgede incelemelerini sürdürüyor. Ufuk KEKÜL

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri