ALİ TEMÜR'ÜN ESNAF VE HALK ZİYARETLERİ...

ALİ TEMÜR'ÜN ESNAF VE HALK ZİYARETLERİ...

ALİ TEMÜR'ÜN ESNAF VE HALK ZİYARETLERİ...
Karadeniz
G.Tarihi: 29.05.2023 18:36
909 Okunma
0
AK Parti Giresun 2. Sıra milletvekili Adayı Ali Temür, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temür, Giresun merkezde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Temür, şahsına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti’ye duyulan büyük güvenin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümünde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Türkiye’nin şahlanışının önünü açacağını söyledi.

AK Parti’de siyaset yapmanın halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olduğuna ve bu hizmet seferberliğinin 2023 seçimlerinden sonra katlanarak devam edeceğine dikkat çeken Temür, yaptığı açıklamada, “AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla kurulduğu günden bu yana halkımızın hizmetkarı olmuştur. Bizlere inanan, bizlere güvenen, Türkiye’nin ikinci yüzyılına tam destek veren bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Durmak yok, Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri