Ankara'ya Bir Temsilci Daha Gönderdik

Ankara'ya Bir Temsilci Daha Gönderdik

Ankara'ya Bir Temsilci Daha Gönderdik
Karadeniz
G.Tarihi: 28.07.2018 01:15
1808 Okunma
0


Ankara'ya Bir Temsilci Daha Gönderdik


Bölge Müdürlüğümüz Giresun Orman İşletme Müdürlüğü Kemerköprü Orman İşletme Şefi iken Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü’ne İşletme Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılan Kadir Pekal’a veda yemeği düzenlendi.

Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Giresun Orman İşletme Müdürü, Bölge Müdürlüğümüz ve Giresun Orman İşletme Müdürlüğü’nün teknik ve idari personeli ile Sendika Temsilcilerinin katıldığı veda yemeğinde konuşma yapan Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; Bölge Müdürlüğümüzden unvan yükselterek başka Bölgelere gidecek olan tüm personeli desteklediklerini, Kemerköprü Orman İşletme Şefi Kadir Pekal’in de unvan yükselterek İşletme Müdür Yardımcısı olarak buradan Ankara’ya gitmesinden mutluluk duyduklarını belirtti. “Kemerköprü Orman İşletme Şefi Kadir Pekal’in aramızdan ayrılarak Bölgemizden gitmesi bizim açımızdan bir kayıp olsa da, kendisi ve Orman Genel Müdürlüğü adına kazançtır” diyerek konuşmasına devam eden Özkaya; buradaki veda yemeğinde bulunan yoğun katılımın, İşletme Şefimize verilen değerin bir göstergesi olduğunu söyledi. Bölge Müdürü olarak burada açıkça görünen birliktelikten mutluluk duyduğunu da belirten Mustafa Özkaya, bir aile olduğumuzu, ekip olduğumuzu; çalışmalarımızda başarıyı bu birlik ve beraberliğe borçlu olduğumuzu söyledi. Kadir Pekal’a İşletme Müdür Yardımcılığı görevinin hayırlı olmasını ifade edip, başarılar diledi.

Duygulu anların yaşandığı gecede; "daha önce 4 farklı yerde çalışıp ayrılış yapmıştım ama burası daha farklı oldu. Evimden ayrılıyor gibiyim, hepinize çok teşekkür ediyorum, her zaman Ankara'da bir evinizin olduğunu bilmenizi isterim" diyerek amirlerine ve mesai arkadaşlarına hitap eden Kadir Pekal, herkesten helallik isteyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların sonunda; Kemerköprü Orman İşletme Şefi Kadir Pekal; plaket, teşekkür belgesi ve hediyeler verilerek, yeni görev yeri Ankara’ya uğurlandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri