ARAÇ TRAFİĞİNE ALTERNATİF YOLLAR AÇILIYOR

ARAÇ TRAFİĞİNE ALTERNATİF YOLLAR AÇILIYOR

ARAÇ TRAFİĞİNE ALTERNATİF YOLLAR AÇILIYOR
Karadeniz
G.Tarihi: 01.07.2019 00:50
1276 Okunma
0
Giresun Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yeni yollar açmaya devam ediyor.

Vatandaşların kısa mesafede ulaşım sağlanması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Teyyaredüzü ve Hacı Hüseyin Mahallelerinde yeni imar yolu açma çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren yetkililer şunları söyledi; “Belediye çalışmalarımız şehrin dört bir tarafında devam ediyor. Yapılması gereken eksikliklerin tespitini yapıp, bir an önce çalışmalara başlıyoruz. Araç trafiğini rahatlatmak amacıyla da şehrimize yeni yollar kazandırıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Teyyaredüzü Mahallesi 191 Nolu Sokak ile 192 Nolu Sokak’ı birbirine bağlamak için ara bağlantı yolu açıyoruz. Bir diğer çalışmamızda Hacı Hüseyin Mahallesi’nde devam ediyor. Bu bölgede de Dikişçi Sokak ile Yeşil Sokağın birbirine bağlantısını yapacak ve bölgenin araç trafiğine kolaylık sağlayacak yeni imar yolunu açıyoruz.”

Yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından her iki bölgede alt yapı çalışmaları başlayacak. Ardından üst yapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kaldırım çalışmalarıyla mahallelerimiz yeni bir yol kazanmış olacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri