BAŞKAN CEBECİ: EYNESİL ÜVEY EVLAT MI?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci” Sağlık Bakanlığı’nca Giresun’a 41 yeni doktor kadrosu tahsis edildiğini, ancak 41 doktordan Eynesil’de yeni yılda açılacak hastane için bir doktor ataması dahi yapılmadı” söyledi.

BAŞKAN CEBECİ: EYNESİL ÜVEY EVLAT MI?
Karadeniz
G.Tarihi: 05.01.2021 06:20
8156 Okunma
3
BAŞKAN CEBECİ;"EYNESİL ÜVEY EVLAT MI"​

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci” Sağlık Bakanlığı’nca Giresun’a 41 yeni doktor kadrosu tahsis edildiğini, ancak 41 doktordan Eynesil’de yeni yılda açılacak hastane için bir doktor ataması dahi yapılmadı” söyledi.


Sağlık Bakanlığı tarafından Eynesil’e üvey evlat muamelesi yapıldığını söyleyen CHP Eynesil İlçe Başkanı Erhan Cebeci” Sağlık Bakanlığı’nca Giresun’a 41 yeni doktor kadrosu tahsis edildiğini, ancak 41 doktordan Eynesil’de yeni yılda açılacak hastane için bir doktor ataması dahi yapılmadığını, Görele ve Tirebolu hastaneleri varken Eynesil’e ne gerek var der gibi görmezden gelindi.  Eynesil halkı adeta hastane için Görele, Tirebolu ve Vakfıkebir’e mahkûm edildi. Eynesil’in bir çok kurum yüzünden Görele mahkumiyetimiz hala devam ederken, bizim olan elimizde var olanlara bari sahip çıkmamız gerektiğini savunanlardanım iktidar yöneticileri burada büyük vebal altındadır. Artık üvey evlat olmaktan çıkmak istiyoruz.  41 doktorun hangi hastanelere gideceği aşağıdaki gibi olacaktır...30Aralık 2020 Çarşamba günü çekilecek olan 96. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında ilimiz geneline bakanlığımızca 14 adet kadro tahsisi ilan edilmişti. Bu atamalara ilave olarak, 2021 Yılı Ocak dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası kapsamında 27 adet yeni kadro tahsisi ilan edilmiştir. 26 Ocak 2021 Salı günü atama kuraları çekilecek. Bu kapsamda ilimiz geneline toplamda 41 doktor kadrosu tahsis edilmiş oldu. İsteğe bağlı iller arası yer değiştirme kurası kapsamında, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’ne 1 Halk Sağlığı Uzman Hekimi, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzman Hekimi, 1 Gastroenteroloji Uzman Hekimi, 1 Göğüs Cerrahisi Uzman Hekimi, 1 Göz Hastalıkları Uzman Hekimi, 1 İç Hastalıkları Uzman Hekimi, 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Hekimi, 1 Nükleer Tıp Uzman Hekimi ve 1 Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 Çocuk Cerrahisi Uzman Hekimi, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzman Hekimi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Hekimi ve 1 Tıbbi Biyokimya Uzman Hekimi, Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi, Giresun. Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne 1 Göğüs Hatalıkları Uzman Hekimi, Görele İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 Aile Hekimi, Görele Op. Dr. Ergun Özdemir Devlet Hastanesi’ne 1 Genel Cerrahi Uzman Hekimi, 1 Nöroloji Uzman Hekimi, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzman Hekimi ve 1 Radyoloji Uzman Hekimi, Tirebolu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 Aile Hekimi, Tirebolu Devlet Hastanesi’ne 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzman Hekimi, 1 Radyoloji Uzman Hekimi, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Hekimi ve 1 Üroloji Uzman Hekimi, Bulancak Devlet Hastanesi’ne 1 Kardiyoloji Uzman Hekimi ve 1 Nöroloji Uzman Hekimi ataması için kadro tahsisi yapıldı” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Şaşkın 3 yıl önce
Bilen de yazıyor bilmeyende...!
TÖBE ESTAG3 yıl önce
BÜYÜK ŞEHİRLERDE BİLE EN YAKIN HASTANEYE ULAŞIM 15 DK 20 DK BİR ZAHMET GÖRELEYE VAKFIKEBİRE GİDECEKSİNİZ TABİKİ, Kİ ÇOK GÜZEL HASTANELER, 7500 NUFUSA DÜŞEN HEKİM SAYISI BELLİDİR, BUNUN ÜVEY EVLATLA ALAKASI YOK, HERSEYİN Bİ KURALI YOLU YORDAMI VAR. EYNESİLİN SAĞLIKTA EN BÜYÜK SORUNU 112, ARANDIĞINDA 40 DK DA GELMEYEN AMBULANS, İHTİYAC FAZLASI OLAN AİLE HEKİMLERİ VE İHTİYAC FAZLASI PERSONEL..
Mercek3 yıl önce @TÖBE ESTAG
ihtiyaç fazlası kimler isim de bari yaz!

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri