Bekçiler Göreve Başlayacak

Bekçiler Göreve Başlayacak

Bekçiler Göreve Başlayacak
Karadeniz
G.Tarihi: 31.01.2018 19:58
2488 Okunma
0

Bekçiler Göreve Başlayacak

Ordu - Altınordu Kaymakamlığı tarafından alınacak 100 bekçi belli oldu.Sözlü sınavdan sonra yapılan yazılı sınavda başarılı olan 100 aday bekçi olarak göreve başlayacak.
Sınavda başarılı olan asil adayların 25 Ocak 2018 ile 26 Ocak 2018 tarihlerinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat etmeleri istendi. Açıklamada şöyle denildi: "Yayınlanan listede, Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınav Yönetmenliğinin 27. Maddesinin 3. Fıkrasında “Boş kadro sayısı kadar adayı muhtevi kısmı aday listesini, geri kalan kısmı da yedek aday listesi oluşturulurken yapılan puanlama sonunda adayların puanlarında eşitlik olması durumunda yaşça küçük olana öncelik verilir.” hükmü gereği puanları eşit olan adaylardan yaşça küçük olanlara (gün, ay, yıl) öncelik verilmiştir.

Yazılı sınav sonuçlarının ilanından itibaren sınav sonucunda maddi hata bulunduğu gerekçesi ile adaylar iki (2) iş günü içerisinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü Personel Büro Amirliğine dilekçe ile itiraz edebilirler. Valilik ve Kaymakamlık internet sitelerinden yapılacak tüm duyurular adaylar için tebligat niteliğinde olacağından, alım süresince takip edilmesi gerekmektedir."
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri