BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI...

GİRESUN BELEDİYESİ:HER ZAMAN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI...
Karadeniz
G.Tarihi: 30.01.2023 09:45
578 Okunma
0
BELEDİYE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI...
Giresun Belediyesi, şehir genelinde gönül belediyeciliği anlayışıyla yaptığı sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak, bir nebze de olsa yüzlerini güldürmeyi sürdürüyor.


Belediyecilik hizmetlerinin sadece yol, su, ulaşım olmadığı Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi ile sosyal belediyecilik alanında da vatandaşlarının yanlarında olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Belediye Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından, yalnız yaşayan 73 yaşındaki İbrahim Çırak’ın evinin içinden ilk etapta eskimiş ve kullanılmaya elverişli olmayan eşyalar çıkartıldı. Ardından ise tamirat, tadilat, boya ve bakım işlemleri gerçekleştirilerek, genel bir temizliğin ardından yeni eşyaları yerleştirildi.

Hacıhüseyin Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Çırak isimli vatandaşın talebi üzerine yapılan çalışmalarda evin yeni halini görünce duygusal anlar yaşarken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hassasiyetle projeler üretildiğini ve bu projelerin hayata geçirildiğini kaydederek, her zaman vatandaşların yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Başkan Şenlikoğlu: “Sosyal hizmetler alanında vatandaşlarımızın sorunlarını hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak için özveriyle çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz birçok proje ve çalışmalar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü desteği verdik. Vatandaşlarımızın verdiğimiz bu hizmetlerden memnuniyeti, yüzlerindeki gülümseme bizler için yeterli.’’ dedi.

GİRESUN BELEDİYESİ HABER MEDYA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri